SUNNMØRE MUSEUM, ÅLESUND

Middelalderfestival

Gjer deg klar for Sunnmøre Middelalderfestival!
Laurdag 2. og søndag 3. juni vert det mange og spennande aktivitetar for både liten og stor i Borgundkaupangen!

La deg forføre av tidas lydar, lukter og yrande liv. Treff på riddarar og hærmenn, gjøglarar og musikantar. Prøv deg som bogeskyttar, riddar og smed. Ver med på eventyrstund, prinsesse- og ridderskule, prøv gapestokken, ta turen med hest og kjerre og mykje, mykje meir! PROGRAM 2018 FINN DU HER! og oversikt over TIDSPUNKT AKTIVITETAR finn du her.

Vi gler oss til å sjå deg!

Kjøp billettar på TIKKIO:
2. juni
3. juni
Helgepass

...eller bruk Vipps (521718)

Takk for sponsorstøtta:

Nedanfor kan du lese meir om festivalen - og om historia "Borgund - byen i havlandet":

BAKGRUNN

Sunnmøre Middelalderfestival vart med stoltheit og glede lansert i juni 2014. Ein to-dagars unik fol ... les meir

BILDEGALLERI

Eit lite utval av bilete frå festivalane i 2014 og 2016 les meir

MARKNADSBUDER