FISKERIMUSEET, ÅLESUND

Utleie av "Storeggen av Ålesund"

Fisketur

Kom og bli med på ein fisketur heilt utanom det vanlege. Du får fiske frå dekket på båten med stang, og kanskje får du ein borgundfjordtorsk på kroken? Vi har fiskeutstyr ombord til bruk for gjestane.

Segltur

Segling med Storeggen krev ikkje forkunnskap, men litt arbeidsinnsats. Under kyndig rettleiing blir du ein del av mannskapet på seglbåten og får prøve korleis det er å segle eit historisk fiskefartøy.

Båttur/Sightseeingtur

Bli med på tur og nyt fjorden og det sunnmørske landskapet i ro og mak. Båten tek dykk med på ein tur langs fjordar og øyer nær Ålesund.

Pris for utleige

NB: Maks 12 passasjerar

Timepris 1650 NOK + 3300 NOK (opp og nedrigg). Minimum 2 timar på sjøen. Prisane er Inklusiv moms. Ta kontakt for overnattingstur eller andre turar.

Båten seglar i utgangspunktet frå Fiskerimuseet/Molja, men kan starte andre stadar etter avtale.

For meir informasjon og booking: postam@sunnmore.museum.no

tlf + 47 70 16 48 42