Det Norske Flyvåpens jagerflyskvadroner 331 og 332

15/11, kl 19:00-21:00
AALESUNDS MUSEUM
Torsdag 15. november holder venneforeningen fra Stiftelsen Aalesunds Museum foredrag i Sunnmørspostens auditorium. Foredraget er i samarbeid med Sunnmørsposten, med temaet: Det Norske Flyvåpens jagerflyskvadroner 331 og 332 som opererte sammen fra England og på kontinentet under 2.verdenskrig

Mange av de som deltok som flygere og bakkepersonell kom fra Ålesund og omegn. Til å holde foredraget har venneforeningen hentet forfatter og tidligere journalist i Aftenposten; Cato Guhnfeldt. Han er spesialist innenfor Flyvåpenets historie fra 2.verdenskrig, og forfatter av flere bøker om emnet. Han mest kjent verk er "Spitfire Saga" som inneholder syv bind. Arrangementet vil bli holdt i Sunnmørspostens auditorium i Røysegata 10.

Inngangspris: NOK 100,-
Medlemspris NOK 50,-

Vi ber om kontant betaling ved inngangen.

Velkommen!